Aurinkopaneelit

Aurinkosähkö – jatkuva vihreä tulonlähde

Aurinkosähköjärjestelmä tuottaa sähköä suoraan luonnosta – ilmaiseksi. Toimi vastuullisesti sijoittamalla tulevaisuuteen sekä kestävään kehitykseen – hanki aurinkosähköjärjestelmä meiltä. Meiltä saat ammattimaisesti toteutetun, sinun tarpeidesi perusteella suunnitellun aurinkosähköjärjestelmän kotimaisten ammattilaisten asentamana. Käytämme alan tunnetuimpien valmistajien komponentteja, joiden soveltuvuus Suomen haastaviin olosuhteisiin on varmistettu. Kaikki asennukset suoritetaan kokeneiden ammattilaisten toimesta. Valikoimastamme löytyy sopivat ratkaisut kaikkiin kohteisiin.

Tarjoamme aurinkösähköjärjestelmät / aurinkopaneelit vaivattomasti kiinteään hintaan ”Avaimet Käteen”-periaatteella toteutettuna mm. alueella Pori, Rauma, Tampere, Orivesi, Nokia, Ylöjärvi, Lempäälä, Pirkkala, sekä koko Satakunta ja Pirkanmaa.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö

3 syytä aurinkosähköjärjestelmän ja aurinkopaneelien valintaan

1. Ilmaista sähköä

Itse tuottamasi sähkö ei maksa sinulle mitään. Paikallisesti tuotettua sähköä ei tarvitse siirtää sähköverkon kautta, joten et myöskään joudu maksamaan sähkönsiirrosta. Lisäksi aurinkopaneelien avulla tuotetun ylimenevän sähkön voi myydä sähköyhtiölle.

2. Pienempi hiilijalanjälki

Aurinkosähkö on täysin päästötön sähkön tuotantomuoto, eikä vapauta epäpuhtauksia, kuten hiilidioksidia, ilmakehään tai veteen – aurinkopaneelien hankkiminen on siis todellinen ekoteko! Ehtymätön ja uusiutuva aurinkovoima on tämän päivän ja tulevaisuuden energianlähde. Paikallisesti tuotettu energia vähentää myös tarvetta ostaa ulkoista sähköä ja parantaa omavaraisuutta energian suhteen!

3. Erinomainen sijoitus

Aurinkosähköjärjestelmällä säästät vuosittaisessa sähkölaskussa huomattavia summia! Sijoitetun pääoman vuosittainen ”säästötuotto” on yleensä 6–10 %. Jos sijoitat esimerkiksi 10 000 euroa aurinkopaneeleihin, voit saada yli 25 000 euron säästön vuosien kuluessa – aurinkopaneeleilla on 25 vuoden tuotantotakuu! Riskiä sijoituksen arvon menetyksestä ei ole. Sijoittamalla aurinkosähköön säästät siis selkeää rahaa ja luontoa.

Aurinkopaneelit lisäävät kiinteistön omavaraisuusastetta ja parantavat sen energiatehokkuutta sekä ekologisyytta. Samalla kiinteistön arvo nousee.

Laadukkaat aurinkosähköjärjestelmät ja aurinkopaneelit Pori, Rauma, Tampere, sekä koko Pirkanmaa ja Satakunta

Aurinkopaneelit ja aurinkosähköjärjestelmät mm. alueella Pirkanmaa: Tampere, Ikaalinen, Hämeenkyrö, Kangasala, Mänttä-Vilppula, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Sastamala, Valkeakoski,Ylöjärvi, Virrat ja Akaa.

Aurinkopaneelit ja aurinkosähköjärjestelmät mm. alueella Satakunta: Pori, Rauma, Kankaanpää, Kokemäki, Nakkila, Ulvila, Eura, Eurajoki, Harjavalta ja Huittinen.