Katon kuntotarkastus

Ilmainen katon kuntotarkastus ja -kartoitus Pori, Rauma, Tampere sekä koko Pirkanmaa ja Satakunta

Helpoin tapa vaivattomaan kattoremontiin on tilata ensin maksuton, asiantuntijamme suorittama kuntotarkastus kattosi nykytilanteesta. Samalla saat vinkkejä katon omatoimiseen tarkkailuun ellei katossa ole juuri nyt korjaustarvetta. Tarkastus on maksuton eikä velvoita sinua mihinkään. Tarjoamme ilmaista katon kuntotarkastusta mm. alueella Pori, Rauma, Tampere, Orivesi, Nokia, Ylöjärvi, Lempäälä, Pirkkala, sekä koko Satakunta ja Pirkanmaa.

Mitä ilmainen katon kuntotarkastus sisältää?

Kuntotarkastuksen yhteydessä kartoitamme kattosi kunnon lisäksi mahdollisia muita huomioitavia asioita, kuten yläpohjan tuuletus, lisäeristyksen mahdollinen tarve, läpivientien vedenpitävyys jne. Asiantuntijamme ovat tehneet vuosia kattojen korjauksia. Tämä osaaminen on sinun käytettävissä eli rahanarvoinen etu joka ei velvoita sinua mihinkään. Kattorakenteet ovat usein haastavia tarkastettavia, lisäksi katolla liikkuminen voi olla vaarallista ilman oikeita työmenetelmiä ja varusteita.

Tilaa maksuton katon kuntotarkastus

Maksuton katon kuntotarkastus

Ammattitaitoinen katon kuntotarkastus Pori, Rauma, Tampere, sekä koko Pirkanmaa ja Satakunta

Laadukas ja edullinen katon kuntotarkastus ja kuntokartoitus mm. alueella Pirkanmaa: Tampere, Ikaalinen, Hämeenkyrö, Kangasala, Mänttä-Vilppula, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Sastamala, Valkeakoski,Ylöjärvi, Virrat ja Akaa.

Laadukas ja edullinen katon kuntotarkastus ja kuntokartoitus mm. alueella Satakunta: Pori, Rauma, Kankaanpää, Kokemäki, Nakkila, Ulvila, Eura, Eurajoki, Harjavalta ja Huittinen.