Kattomaalaus

Ammattitaitoista kattomaalausta: Pori, Rauma, Tampere sekä koko Pirkanmaa ja Satakunta

Kattomaalaustyöt aloitetaan aina kattopinnan huolellisella puhdistuksella ja hilseilevän maalin sekä ruosteen poistolla. Kun katto on puhdas ja pinta tasainen, suoritetaan katolle ruostesuojamaalaus. Tämän jälkeen katto pohjamaalataan kohteeseen sopivimmalla maalilla ja lopuksi suoritetaan pintamaalaus.

Ennen lähtöämme siivoamme jälkemme ja teemme vielä lopputarkastuksen. Tarjoamme myös ilmaisen katon kuntotarkastuksen, sekä tarvittaessa arvioimme katon saneerauksen hinnan ja saat kiinteän tarjouksen työlle.

Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista kattomaalaus ja kattohuoltopalvelua mm. alueella Pori, Rauma, Tampere, Orivesi, Nokia, Ylöjärvi, Lempäälä, Pirkkala, sekä koko Satakunta ja Pirkanmaa.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö

Ammattitaitoinen kattomaalaus Pori, Rauma, Tampere, sekä koko Pirkanmaa ja Satakunta

Laadukas ja edullinen kattomaalaus (peltikaton ja tiilikaton maalaus) mm. alueella Pirkanmaa: Tampere, Ikaalinen, Hämeenkyrö, Kangasala, Mänttä-Vilppula, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Sastamala, Valkeakoski,Ylöjärvi, Virrat ja Akaa.

Laadukas ja edullinen kattomaalaus (peltikaton ja tiilikaton maalaus) mm. alueella Satakunta: Pori, Rauma, Kankaanpää, Kokemäki, Nakkila, Ulvila, Eura, Eurajoki, Harjavalta ja Huittinen.