Peltikattoremontti

Peltikattoremontti laadukkaasti ja ammattitaidolla

Peltikatto on yleinen vesikatemateriaali ja helppo ylläpitää. Se voidaan helposti asentaa eri kattoprofiileihin pellin taipuvuuden ja leikattavuuden ansiosta. Peltikatto on hyvin pitkäikäinen ja keveytensä vuoksi se sopii erityisen hyvin asennettavaksi myös vanhoihin rakennuksiin.

JH-Katot toteuttaa peltikattoremontit aina laadukkailla, tunnettujen peltitoimittajien tuotteilla, joille voidaan luvata erittäin pitkä takuuaika. Uskomme asiakkaidemme toivovan kattoremontin tuloksena katon, joka toimii vuosikymmeniä ilman ikäviä yllätyksiä. Tarjoamme laadukkaat peltikattoremontit mm. alueella Pori, Rauma, Tampere, Orivesi, Nokia, Ylöjärvi, Lempäälä, Pirkkala, sekä koko Satakunta ja Pirkanmaa.

Tilaa maksuton katon kuntotarkastus

Maksuton katon kuntotarkastus
Peltikatto ennen ja jälkeen

Materiaalitakuu ja ensiluokkaiset tuotteet

Peltikattoremontti kannattaa teettää luotettavalla toimijalla. Asiakkaanamme voit olla varma tuotteiden alkuperästä, laadusta, kestävyydestä sekä asentajiemme ammattitaidosta. Valikoimastamme löydät sopivan kattoratkaisun ja laatuluokan jokaiseen käyttötarpeeseen ja rakennukseen. Käytämme kotimaisten valmistajien tuotteita, jotta voimme varmistua niiden luotettavasta alkuperästä sekä laadusta. Materiaalitakuut vaihtelevat 20-50 vuoden välillä riippuen asennusmateriaalista ja pinnoituksesta.

Ilmainen peltikaton hinta-arvio

Valitsemalla JH-Katot Oy:n kattoasennuksen voit olla varma, että peltikatto asennetaan juuri niin kuin se pitää. Me remontoimme niin kotisi kuin vapaa-ajan asuntosikin katon aina huolellisesti ja ammattitaidolla, ja annamme sille pitkän takuun. Tilaa maksuton peltikaton kuntokartoitus ja teetä kattoremontti JH-Katot Oy:llä jo tänään.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, kerromme mielellämme enemmän peltikattoremontista ja muista kattopalveluistamme.

9 syytä teettää peltikattoremontti

  1. Teräs on katemateriaaleista kevein ja lujin
  2. Peltikattoremontti on nopea
  3. Katteen alustaksi riittää harva ruodelaudoitus
  4. Peltikatto on helppohoitoinen
  5. Peltikatto pysyy puhtaana roskista ja kasvustoista selvästi katemateriaaleja paremmin
  6. Talvella lunta ei välttämättä tarvitse pudotella koska se usein liukuu itsekseen alas
  7. Kattopeltien muoto- ja värivalikoima on laaja (pinnoiteta esim. kiiltävästä mattamaiseen)
  8. Pinnoitteiden takuuajat kymmeniä vuosia ja tekninen käyttöikä 30–50 vuotta
  9. Teräs on ympäristöystävällinen koska se on täysin kierrätettävä raaka-aine ja sen elinkaari on pitkä, yleensä 40-100 vuotta

Kokonaisuus johon voit luottaa

JH-katot tarjoaa laadukkaan, täyden palvelun pelttikattoremontin. Saat laadukkaan ja kestävän peltiaton huolellisesti ja ammattitaitoisesti asennettuna itsellesi parhaiten sopivana ajankohtana, aikaa kuluu tyypillisesti vain muutama päivä.

Teemme kaiken asiakkaallemme helpoksi, saat koko palvelun kätevästi ja nopeasti Avaimet käteen -palveluna. Hoidamme peltikaton vaihdon suunnittelusta loppusiivoukseen, aina kiinteään hintaan. Kiinteähintainen peltikattoremontti on meille sydämen asia: haluamme, että asiakas tietää jo etukäteen, mitä peltikattoremontti tulee maksamaan. Saat meiltä kiinteän tarjouksen peltikattoremontista heti sen jälkeen, kun kattoasiantuntijamme on käynyt tekemässä ilmaisen kuntoarvion katostanne. Valitsemalla meidät peltikattoremonttisi tekijäksi vältyt ikäviltä yllätyksiltä ja lisäkustannuksilta.

Luotettava peltikattoremontti ja peltikaton asennus Pori, Rauma, Tampere, sekä koko Pirkanmaa ja Satakunta

Laadukas ja edullinen peltikattoremontti mm. alueella Pirkanmaa: Tampere, Ikaalinen, Hämeenkyrö, Kangasala, Mänttä-Vilppula, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Sastamala, Valkeakoski,Ylöjärvi, Virrat ja Akaa.

Laadukas ja edullinen peltikattoremontti mm. alueella Satakunta: Pori, Rauma, Kankaanpää, Kokemäki, Nakkila, Ulvila, Eura, Eurajoki, Harjavalta ja Huittinen.