Renovering av filttak med yrkesskunnighet

Via oss får du ett nytt filltak både snabbt och behändigt. Vi utför renoveringar av olika typers filttak. Vi utför totala renoveringar, reparerar filltak och utför underhållsarbeten bl.a. i regionerna: Raumo-Björneborg-Tammerfors-Orivesi-Birkala-Nokia och i hela Birkaland och Satakunta.

Vi är Icopals auktoriserade entreprenör i Finland

KONTAKTA OSS OCH BEGÄR OFFERT >>

Tillförlitlig renovering av ditt filttak höjer fastighetens värde

Filttak har en lång livstid och stiliga. Materialet är naturnära och miljövänligt och passar in i den finländska miljön. Filttak är rätt ljudlösa och funktionella. Ett inhemskt filltak är en investering som höjer värdet på fastigheten. Filttak är allt mer populära och de är väderbeständiga, tål luftföroreningar och passar bra för flacka tak.

En välutförd renovering höjer fastighetens värde! Fråga oss om hur vi skulle behandla ditt tak!

Leverans av en tillförlitlig helhet

Då du väljer JH-Katot Oy Ab kan du vara säker på att monteringen utförs på korrekt vis. Vi renoverar ditt hems eller ditt sommarställes tak med yrkeskunskap och vi erbjuder en lång garantitid.

KONTAKTA OSS OCH BEGÄR OFFERT >>

Montering utfört av yrkeskunniga personer

Vi levererar en komplett helhet i tid. Våra experter (Icopal -auktoriserade tekniker) monterar ditt tak i önskad avtalad tid och arbetet tar i allmänhet några dagar. Vi utför arbetet med ansvarskänsla och kvaliteten skall alltid motsvara den allra bästa på marknaden. Du behöver inte oroa dej – låt oss sköta hela leveransen som ett ”nycklarna i handen” -projekt.

arför är filttak populära? – 6 orsaker varför man väljer filttak

1. Renovering av filttak är lätt och rätt förmånlig
2. Trästrukturerna under filten måste sällan förnyas
3. Ett filttak är tidlöst och stiligt
4. Det finns många form och färgalternativ
5. Produkterna har lång garantitid och den tekniska livslängden är 20-30 år
6. Filten är naturvänlig och passar väl in i miljön

FRÅGA MER: 045 267 4007 

LÄS MER AV VÅRA TJÄNSTER:

RENOVERING AV FILTTAK BJÖRNEBORG, RAUMO, TAMMERFORS OCH HELA BIRKALAND OCH SATAKUNTA

Vi erbjuder renovering av filttak i Birkaland: Tammerfors, Ikalis, Tavastkyro, Kangasala, Mänttä-Vilppula, Lembois, Nokia, Orivesi, Parkano, Birkala, Pälkäne, Sastamala, Valkeakoski,Ylöjärvi, Virdois och Ackas. 

Vi erbjuder renovering av filttak i Satakunta: Björneborg, Raumo, Kankaanpää, Kumo, Nakkila, Ulvasby, Eura, Euraåminne, Harjavalta och Vittis.