Professionell renovering samt montering och underhåll av plåttak 

Plåttak är allmänna och lätta att underhålla. De är enkla att montera och plåtarna kan anpassas till olika profiler. Plåttak har i allmänhet en lång livstid och har låg vikt och passar även därför för äldre hus.

Vi utför alltid våra renoveringar av plåttak med kvalitativa leverantörers produkter och lösningar som har en lång garantitid. Vi utgår ifrån att du önskar att få ett tak som är problemfritt i årtionden.

KONTAKTA OSS OCH BEGÄR OFFERT >>

Förstklassiga produkter

Vi använder inhemska tillverkares förstklassiga produkter och då kan vi lita på var produkten är producerad och vi försäkrar att kvaliteten är hög. Materialgarantin varierar mellan 20 till 50 år beroende på materialtypen och den valda ytbeläggningen.

Leverans av en tillförlitlig helhet

Då du väljer JH-Katot Oy Ab kan du vara säker på att monteringen utförs på korrekt vis. Vi renoverar ditt hems eller ditt sommarställes tak med yrkeskunskap och vi erbjuder en lång garantitid.

KONTAKTA OSS OCH BEGÄR OFFERT >>

Montering utfört av yrkeskunniga personer

Vi levererar en komplett helhet i tid. Våra experter monterar i önskad avtalad tid och arbetet tar i allmänhet några dagar. Vi utför arbetet med ansvarskänsla och kvaliteten skall alltid motsvara den allra bästa på marknaden. Du behöver inte oroa dej – låt oss sköta hela leveransen som ett ”nycklarna i handen” -projekt.

Varför är plåttak populära? – 9 orsaker varför man väljer plåttak

1. Stålplåt är lättast och hårdast av alla takmaterial
2. Snabb montering
3. Enkelt att bereda taket innan plåten läggs på
4. Lätt att underhålla
5. Lätt att hålla rent från mossa, löv osv.
6. Snön tenderar att glida lätt ner från taket
7. Det finns många alternativ av formtyper, färger och ytor
8. Ytbeläggningen har en lång garantitid och ett plåttak har en tekniskt sett en levnadstid på 30-50 år
9. Ett miljövänligt alternativ, materialet kan återvinnas och har en livslängd på 40-100 år

FRÅGA MER: 045 267 4007 

LÄS MER AV VÅRA TJÄNSTER:

RENOVERING AV plåttak BJÖRNEBORG, RAUMO, TAMMERFORS OCH HELA BIRKALAND OCH SATAKUNTA

Vi erbjuder renovering av plåttak i Birkaland: Tammerfors, Ikalis, Tavastkyro, Kangasala, Mänttä-Vilppula, Lembois, Nokia, Orivesi, Parkano, Birkala, Pälkäne, Sastamala, Valkeakoski,Ylöjärvi, Virdois och Ackas. 

Vi erbjuder renovering av plåttak i Satakunta: Björneborg, Raumo, Kankaanpää, Kumo, Nakkila, Ulvasby, Eura, Euraåminne, Harjavalta och Vittis.