Professionell renovering, montering och underhåll av tegeltak 

Tegeltak har en lång livstid och är estetiska. Materialet faller in i naturen och är miljövänligt och det passar in i finska landskapet. Tegeltak är nästan ljudlösa, förmånliga och höjer hela fastighetens värde. Speciellt för småhus är betongtegel det vanligaste materialet.

Ett tegeltak är beständigt och tål luftföroreningar, regnväder, sol och för övrig hårda väderförhållanden i Finland.Ett stiligt tegeltak höjer fastighetens värde. Fråga oss om hur vi skulle utföra ett tegeltak på din fastighet!

Vi erbjuder en tillförlitlig och förmånlig renovering, montering och underhåll av ditt tegeltak bl.a. i regionerna: Raumo-Björneborg-Orivesi-Birkala-Nokia och i hela Satakunta och Birkaland!

KONTAKTA OSS OCH BEGÄR OFFERT >>

Förstklassiga produkter

Vi använder inhemska tillverkares förstklassiga produkter och då kan vi lita på var produkten är producerad och vi försäkrar att kvaliteten är hög. Materialgarantin varierar mellan 20 till 50 år beroende på materialtypen och den valda ytbeläggningen.

Klart på en gång och i tid

Vi levererar alltid i önskad tid. Vi underlättar kundens genom att sköta allt från planering till färdig leverans till ett fast pris. För oss är det en hjärtesak att kunden vet i förhand vad han/hon får och till vilket pris. Vi ger ett komplett fast pris efter att vår expert fysiskt och kostnadsfritt evaluerat objektet. Då du väljer oss undviker du eventuella tråkiga överraskingar.

KONTAKTA OSS OCH BEGÄR OFFERT >>

Montering utfört av yrkeskunniga personer

Vi levererar en komplett helhet i tid. Våra experter monterar i önskad avtalad tid och arbetet tar i allmänhet några dagar. Vi utför arbetet med ansvarskänsla och kvaliteten skall alltid motsvara den allra bästa på marknaden. Du behöver inte oroa dej – låt oss sköta hela leveransen som ett ”nycklarna i handen” -projekt.

9 orsaker varför man väljer tegeltak

1. Tegeltak är ett beprövat och är det äldsta takmateriale
2. Snabb montering
3. Enkelt att bereda taket innan teglen läggs på
4. Tegeltak är tidlösa och stiliga
5. Tegeltak är ett ljudlöst alternativ
6. Snön tenderar att glida ner från taket
7. Det finns många materialalternativ (former, färger, glansiga och matta ytor)
8. Ytbeläggningen har en lång garantitid och ett tegeltak har en tekniskt sett en levnadstid på 40-60 år
9. Tegeltak är ett miljövänligt alternativ, materialet kan återvinnas och har en livslängd på 40-60 år

FRÅGA MER: 045 267 4007 

LÄS MER AV VÅRA TJÄNSTER:

RENOVERING AV TEGELTAK BJÖRNEBORG, RAUMO, TAMMERFORS OCH HELA BIRKALAND OCH SATAKUNTA

Vi erbjuder renovering av tegeltak i Birkaland: Tammerfors, Ikalis, Tavastkyro, Kangasala, Mänttä-Vilppula, Lembois, Nokia, Orivesi, Parkano, Birkala, Pälkäne, Sastamala, Valkeakoski,Ylöjärvi, Virdois och Ackas. 

Vi erbjuder renovering av tegeltak i Satakunta: Björneborg, Raumo, Kankaanpää, Kumo, Nakkila, Ulvasby, Eura, Euraåminne, Harjavalta och Vittis.