Sadevesijärjestelmät

Laadukkaat sadevesijärjestelmät Pori, Rauma, Tampere sekä koko Pirkanmaa ja Satakunta

Myymme ja asennamme laadukkaat sadevesijärjestelmät (myynti ja asennus) mm. alueella Pori, Rauma, Tampere, Orivesi, Nokia, Ylöjärvi, Lempäälä, Pirkkala, sekä koko Satakunta ja Pirkanmaa.

Mikä on sadevesijärjestelmän tehtävä?

Sadevesijärjestelmän tehtävä on kerätä satava vesi ja johtaa se pois rakennuksen läheisyydestä. Sadeveden poisto on välttämätön kiinteistön arvon säilyttämiseksi. Jos sadevesijärjestelmä puuttuu tai se toimii puutteellisesti, vesi valuu hallitsemattomasti räystäsrakenteisiin tai seiniä pitkin perustusten viereen. Tulvivat kourut, vuotavat saumat ja puutteelliset kaadot ovat sadevesijärjestelmän toimivuuteen usein liittyvät kiinteistön ongelmat. Tämän johdosta voi seurauksena olla seinien kulumisvaurioita, perustusten routimisvaurioita ja räystäs- ja seinärakenteiden kostuessa jopa homevaurioita.

Mitä toimiva sadevesijärjestelmä edellyttää?

Toimiva sadeveden poistojärjestelmä edellyttää laadukkaita vesikouruja, syöksyputkia, sadevesikaivoja ja maanpinnan alapuolista sadevesiviemärijärjestelmää, jolla vesi johdetaan pois rakennuksen läheisyydestä.

Tuotteisiimme kuuluu myös sadevesijärjestelmien toimittaminen avaimet käteen- periaatteella.

Sadevesijärjestelmät Pori, Rauma, Tampere, sekä koko Pirkanmaa ja Satakunta

Laadukkaat ja edulliset sadevesijärjestelmät (myynti ja asennus) mm. alueella Pirkanmaa: Tampere, Ikaalinen, Hämeenkyrö, Kangasala, Mänttä-Vilppula, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Sastamala, Valkeakoski,Ylöjärvi, Virrat ja Akaa.

Laadukkaat ja edulliset sadevesijärjestelmät (myynti ja asennus) mm. alueella Satakunta: Pori, Rauma, Kankaanpää, Kokemäki, Nakkila, Ulvila, Eura, Eurajoki, Harjavalta ja Huittinen.