Tiilikattoremontti

Ammattitaitoinen ja luotettava tiilikattoremontti sekä tiilikaton asennus ja korjaus

Tiilikattoremontti kannattaa, sillä tiilikatto on pitkäikäinen ja tyylikäs valinta kattomateriaaliksi. Materiaalina tiili on luonnonläheinen ja ympäristöystävällinen, joten se sopii hyvin suomalaiseen maisemaan. Tiilikatto on lähes äänetön ja se tulee käyttäjälleen edulliseksi. Lisäksi kotimainen tiilikatto on pitkäaikainen sijoitus, joka nostaa talon arvoa.

Betonitiilikatto on uusien pientalojen käytetyin vesikatemateriaali. Tiilikatto kestää hyvin ilmansaasteita, sateita, auringon paahdetta sekä Suomen kovia sääolosuhteita. JH-Katot tarjoaa laadukkaat tiilikattoremontit sekä tiilikaton asennus-, korjaus- ja huoltopalvelut mm. alueella Pori, Rauma, Tampere, Orivesi, Nokia, Ylöjärvi, Lempäälä, Pirkkala, sekä koko Satakunta ja Pirkanmaa. 

Tilaa maksuton katon kuntotarkastus

Maksuton katon kuntotarkastus
Tiilikattoremontti ennen ja jälkeen

Materiaalitakuu ja ensiluokkaiset tuotteet

Tiilikattoremontti kannattaa teettää luotettavalla toimijalla. Asiakkaanamme voit olla varma tuotteiden alkuperästä, laadusta, kestävyydestä sekä asentajiemme ammattitaidosta. Valikoimastamme löydät sopivan kattoratkaisun ja laatuluokan jokaiseen käyttötarpeeseen ja rakennukseen. Käytämme kotimaisten valmistajien tuotteita, jotta voimme varmistua niiden luotettavasta alkuperästä sekä laadusta. Materiaalitakuut vaihtelevat 20-50 vuoden välillä riippuen asennusmateriaalista ja pinnoituksesta.

Ilmainen tiilikaton hinta-arvio

Valitsemalla JH-Katot Oy:n kattoasennuksen voit olla varma, että kattopaketti asennetaan juuri niin kuin se pitää. Me remontoimme niin kotisi kuin kesähuvilasikin katon ammattitaidolla ja annamme sille pitkän takuun. Tilaa maksuton katon kuntokartoitus ja teetä tiilikattoremontti JH-Katot Oy:llä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää, kerromme mielellämme enemmän tiilikattoremontista ja muista kattopalveluistamme.

9 syytä teettää tiilikattoremontti

  1. Tiilikate on katemateriaaleista vanhin
  2. Tiilikattoremontti on nopea
  3. Katteen alustaksi riittää harva ruodelaudoitus
  4. Tiilikatto on ajaton sekä tyylikäs
  5. Tiilikatto on erittäin hiljainen vesikatemateriaali
  6. Talvella lunta ei välttämättä tarvitse pudotella koska se usein liukuu itsekseen alas
  7. Kattotiilien muoto- ja värivalikoima on nykyään laaja (pinnoiteta esim. kiiltävästä mattamaiseen, tiilimalleja useita perinteisistä versioista nykyaikaisiin ja  sileäpintaisiin
  8. Pinnoitteiden takuuajat kymmeniä vuosia ja tekninen käyttöikä 30-50 vuotta
  9. Tiili on ympäristöystävällinen koska se on täysin kierrätettävä raaka-aine ja sen elinkaari on pitkä, yleensä 40-60 vuotta

Kokonaisuus johon voit luottaa

JH-katot tarjoaa täyden palvelun tiilikattoremontin. Saat laadukkaan ja kestävän tiilikaton huolellisesti ja ammattitaitoisesti asennettuna juuri sinulle sopivana ajankohtana. Kattoalan ammattilaisemme asentavat kattosi juuri silloin kun sinä haluat ja aikaa kuluu tyypillisesti vain muutama päivä.

Teemme kaiken asiakkaallemme helpoksi, saat koko palvelun kätevästi ja nopeasti Avaimet käteen -palveluna. Hoidamme katon vaihdon suunnittelusta loppusiivoukseen, aina kiinteään hintaan. Kiinteähintainen tiilikattoremontti on meille sydämen asia, sillä haluamme, että asiakas tietää jo etukäteen, mitä kattoremontti tulee maksamaan. Saat meiltä tarjouksen heti sen jälkeen, kun kattoasiantuntijamme on käynyt tekemässä ilmaisen kuntoarvion katostanne. Valitsemalla meidät kattoremonttisi tekijäksi vältyt ikäviltä yllätyksiltä ja lisäkustannuksilta.

Luotettava tiilikattoremontti ja tiilikaton asennus Pori, Rauma, Tampere, sekä koko Pirkanmaa ja Satakunta

Laadukas ja edullinen tiilikattoremontti mm. alueella Pirkanmaa: Tampere, Ikaalinen, Hämeenkyrö, Kangasala, Mänttä-Vilppula, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Pälkäne, Sastamala, Valkeakoski,Ylöjärvi, Virrat ja Akaa.

Laadukas ja edullinen tiilikattoremontti mm. alueella Satakunta: Pori, Rauma, Kankaanpää, Kokemäki, Nakkila, Ulvila, Eura, Eurajoki, Harjavalta ja Huittinen.